Backman-Trummer Group

Backman-Trummer Group News

12.02.2018

Lediga jobb

Vi utvecklar vår verksamhet och stärker företagets organisation. Till Karleby söker vi nu en TRAFIKLEDARE

Oy Backman-Trummer Ab –koncernen är en del av KWH –koncernen. Backman-Trummers logistiska tjänster växer kraftigt runtom i Finland. Oy Backman-Trummer Ab är verksamt i Vasa och Karleby och företaget sysselsätter ca 40 specialister inom logistiken.

Vi utvecklar vår verksamhet och stärker företagets organisation. Till Karleby söker vi nu

TRAFIKLEDARE

Backman-Trummer bedriver fraktverksamhet över hela världen. Vi jobbar i direkt kontakt med våra uppdragsgivare och tjänsten kräver att du har förmåga att på ett ansvarsfullt och självständigt sätt sköta dina uppgifter. Vi värdesätter utbildning inom internationell handel och goda språkkunskaper. I ditt arbete kommer du att ha starkt stöd av vår organisation samt det agentnät Backman-Trummer representerar.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en intressant uppgift, konkurrenskraftiga förmåner, ett professionellt team och stöd av en stark koncern.

Så här söker du

Du ansöker genom att sända din CV och fritt formulerade ansökan på adressen http://backman-trummer.fi/about_us/careers senast den 28.2.2018.

Tilläggsuppgifter ges av regionchef Hannu Myllymäki, tel. 050 5919 180 vardagar kl. 13-14.

Oy Backman-Trummer Ab hör till KWH Logistics affärsgrupp, som är en del av KWH-koncernen. Affärsgruppen bedriver internationell transport-, speditions- och hamnverksamhet, industrilogistik samt frys- och kyllagerverksamhet. Affärgruppens omsättning år 2018 uppskattas till 160 MEUR och personalantalet 500.


Return to headlines