Backman-Trummer Group

Backman-Trummer Group News

23.09.2018 07:46

Lediga jobb

Oy Backman-Trummer Ab hör till KWH Logistics affärsområde, som är en del av KWH-koncernen. Affärsområdet bedriver internationell transport-, speditions- och hamnverksamhet, industrilogistik samt frys- och kyllagerverksamhet. Affärsområdets omsättning år 2017 var 162 M€ och personalantalet 440. Oy Backman-Trummer Ab är verksamt i Vasa och Karleby och företaget sysselsätter ca 40 specialister inom logistiken.

Till kontoret i Karleby söker vi nu en kundorienterad

KUNDCHEF / SPEDITÖR

Du är en viktig länk i vår expertorganisation. Tillsammans med vår övriga organisation ansvarar du för att skapa, upprätthålla och utöka kundrelationerna samt för utvecklingen av våra tjänster. Försäljningsuppdrag är en relevant del av den självständiga och mångsidiga befattningen. Du hjälper våra kunder att hitta lämpliga servicelösningar och ser till att kunden får utmärkt och snabb service även efter utfört uppdrag. Den slutgiltiga arbetsbeskrivningen specificeras utgående från den person som blir vald.

Vi värdesätter för uppgiften lämplig utbildning samt en entusiastisk och långsiktig inställning till arbetet med utvecklingen av kundrelationer. Du har förmåga att förstå kundernas verksamhetsmiljö och erbjuda dem helhetslösningar inom logistik. Dessutom har du god samarbets- och förhandlingsförmåga, ambition och är resultatdriven. Som person är du övertygande och kan skapa långvariga kundrelationer, och du har en vilja att utvecklas och lära dig nytt. Du har språkkunskaper i finska, svenska och engelska.¨

Vi erbjuder:

  •         fast anställning med bra arbetsförmåner, en intressant och mångsidig tjänst
  •          goda förutsättningar och möjlighet att vara med och utveckla en växande affärsverksamhet
  •         ett uppskattat varumärke och goda möjligheter att utveckla ditt eget kunnande
  •         en omfattande inskolning, organisationens stöd och en bra arbetsmiljö
  •         ett mångsidigt arbetsfält, där en dag inte är den andra lik

Blev du intresserad? Rekryteringen genomförs i samarbete med Uniflex Henkilöstöpalvelut. Sök tjänsten genom att registrera din CV på adressen www.uniflex.fi och länka din ansökan till den här uppgiften senast 12.10.2018.

Mer information om tjänsten ges av Uniflex Regionchef Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 eller juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Alla förfrågningar och ansökningar behandlas konfidentiellt. 


Return to headlines