Backman-Trummer Group

Backman-Trummer Group News

12.02.2018

Työpaikkailmoitus

Kehitämme toimintaamme ja vahvistamme yhtiömme organisaatiota. Haemme nyt Kokkolaan LIIKENTEENHOITAJAA

Oy Backman-Trummer Ab –konserni on osa KWH-yhtymää. Backman-Trummer -konsernin logistiset palvelut ovat voimakkaassa kasvussa eri puolella Suomea. Oy Backman-Trummer Ab toimii Vaasassa ja Kokkolassa ja yrityksessämme työskentelee noin 40 logistiikan ammattilaista.

Kehitämme toimintaamme ja vahvistamme yhtiömme organisaatiota. Haemme nyt Kokkolaan

LIIKENTEENHOITAJAA

Harjoitamme maailmanlaajuista tavaraliikennettä. Työskentelemme suoraan toimeksiantajiemme kanssa ja työtehtävien hoitaminen edellyttää vastuuntuntoista ja itsenäistä työskentelytapaa. Arvostamme kansainvälisen kaupan opintoja ja hyvää kielitaitoa. Työssäsi tulet saamaan vahvan tuen organisaatiostamme sekä Backman-Trummerin edustamalta agenttiverkostolta.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, kilpailukykyiset edut, ammattimaisen tiimin ja suuren konsernin vahvan tuen.

Näin haet

Voit hakea tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja vapaasti muotoillun hakemuksen osoitteessa  http://backman-trummer.fi/about_us/careers viimeistään 28.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Hannu Myllymäki, puh. 050 5919 180 arkisin klo 13-14.

Oy Backman-Trummer Ab kuuluu KWH Logistics liiketoimintaryhmään, joka on osa KWH-yhtymää. Liiketoimintaryhmä harjoittaa kansainvälistä kuljetus-, huolinta- ja satamatoimintaa, teollisuuslogistiikkaa sekä pakaste- ja viileävarastointia. Liiketoimintaryhmän arvioitu liikevaihto vuonna 2018 on 160 MEUR. KWH Logistics työllistää noin 500 henkilöä.


Return to headlines