Backman-Trummer Group

Backman-Trummer Group News

23.09.2018 07:45

Työpaikkailmoitus

Oy Backman-Trummer Ab kuuluu KWH Logistics - liiketoimintaryhmään, joka on osa KWH-yhtymää. Liiketoimintaryhmä harjoittaa kansainvälistä kuljetus-, huolinta- ja satamatoimintaa, teollisuuslogistiikkaa sekä pakaste- ja viileävarastointia. Liiketoimintaryhmän liikevaihto vuonna 2017 oli 162 M€ ja henkilöstömäärä 440. Oy Backman-Trummer Ab toimii Vaasassa ja Kokkolassa ja yrityksessämme työskentelee noin 40 logistiikan ammattilaista.

Haemme Oy Backman-Trummer Ab:n palvelukseen Kokkolaan asiakaslähtöistä

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ / HUOLITSIJAA

Olet asiantuntijaorganisaatiomme tärkeä lenkki. Vastaat asiakassuhteiden luomisesta, ylläpidosta ja kasvattamisesta sekä palveluiden kehittämisestä yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa. Myynnin tehtävät kuuluvat olennaisesti itsenäiseen ja monipuoliseen toimenkuvaan. Autat asiakkaitamme löytämään heille soveltuvat palveluratkaisut ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös toimeksiannon jälkeen. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön mukaan.

Odotamme tehtävään soveltuvaa koulutusta, innokasta ja pitkäjänteistä työskentelyotetta asiakassuhteiden kehittämiseen. Kykyä ymmärtää asiakkaiden toimintaympäristö ja tarjota logistisia kokonaisratkaisuja.  Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, kunnianhimoa ja halua tehdä tulosta. Olet vakuuttava ja kykenet luomaan pitkiä asiakassuhteita sekä haluat kehittyä ja oppia uutta. Sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa.

 

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen hyvillä työsuhde-eduilla, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän

- näköalanpaikan ja mahdollisuuden päästä kehittämään kasvavaa liiketoimintaa 

- arvostetun brändin ja hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

- monipuolisen tehtäväkentän, jossa ei ole kahta samanlaista päivää

 

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 12.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai
juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.


Return to headlines