Backman-Trummer Group

Backman-Trummer -ryhmä lyhyesti

Backman-Trummer -ryhmä tarjoaa globaaleja logistiikkaratkaisuja. Nämä ratkaisut koostuvat maantie-, raide-, lento-, kontti-, nestebulkkikontti- ja projektikuljetuksista.

Backman-Trummer -ryhmä on myös iso Satamaoperaattori kymmenessä Länsi-Suomen satamassa Kalajoelta Hankoon sekä Haminassa lähellä Venäjän rajaa. Backman-Trummer -ryhmän varastojen yhteenlaskettu kapasiteetti on 180.000 m2.

Backman-Trummer -ryhmä, jonka emoyhtio on yli 130 vuotta vanha (p. 1882), on osa KWH Logistics -liiketoimintaryhmää joka koostuu Backman-Trummer -ryhmästä ja KWH Freeze :stä.

KWH-Yhtymä on vakavarainen, suomalainen perheyhtiö joka valmistaa muovi- ja hiomatuotteita sekä tarjoaa logistiikkapalveluja. Backman-Trummer -ryhmä koostuu seuraavista yhtiöistä: Oy Adolf Lahti Yxpila Ab, Oy Backman-Trummer Ab, Oy Blomberg Stevedoring Ab, Oy Moonway Ab, Oy M. Rauanheimo Ab, Stevena Oy ja Talavuo Oy.

Lue lisää


Uutisia

6.11.2018 Työpaikkailmoitus

Toimintamme kasvaessa, etsimme palvelukseemme KULJETUSTYÖHÖN OSALLISTUVAA TYÖNJOHTAJAA Koskisen Oy:n, Kärkölän tehtaalla alkavaan urakointikohteeseemme.

Lue lisää

2.11.2018 Työpaikkailmoitus

Etsimme palvelukseemme KULJETTAJIA pääasiassa pyöräkoneella operoitaviin sahan ja vaneritehtaan raakapuun käsittelyn tehtäviin Koskisen Oy:n, Kärkölän tehtaalla.

Lue lisää

4.10.2018 Henkilöstöuutisia

Rauanheimolla on viime aikoina ollut nimityksiä laajalti organisaatiossa.

Lue lisää

Haluatko töihin Adolf Lahdelle?

Tarjoamme työskentelymahdollisuuksia pääasiassa työkoneiden kuljettajille, mutta myös raskaskoneasentajille.

Lue lisää

Adolf Lahden työkone teki ennätyksen - 40 000 käyttötuntia

Adolf Lahden Liebherr 954 -materiaalinkäsittelykoneen käyttötuntimittarissa meni 40 000 tunnin raja rikki maanantaina 5.4.2018. Yhdelle työkoneelle 40 000 käyttötuntia on poikkeuksellisen paljon.

Lue lisää


Freight Forwarding

Freight Forwarding on keskittynyt kansainväliseen logistiikkaan eri kuljetusmuodoilla käsittäen rekka-, lento-, meri-, raide-, kontti- ja nestebulkkikonttiliikenteen.


Port and Sea

Backman-Trummer -konserni on yksi Suomen suurimmista satamaoperaattoreista ja alueelliselta kattavuudeltaan Suomen suurin. Sillä on toimintaa kymmenessä Länsi- ja Lounais-Suomen satamassa Kalajoelta Hankoon sekä Haminassa. Konsernin varastojen yhteenlaskettu pinta-ala on 180.000 m2.

Lue lisää


Industrial Service

Tehdaspalvelulogistiikka on osa palvelutarjontaamme, jolla vastaamme asiakkaidemme logistiikkatarpeisiin heidän tehdasalueillaan. Tällöin asiakas voi keskittyä oman ydinprosessinsa kehittämiseen.

Lue lisää


Oy Backman-Trummer Ab
Freight forwarding services


Oy M. Rauanheimo Ab
Forwarding and shipping


Oy Blomberg Stevedoring Ab
Cargo handling and storage


Oy Adolf Lahti Yxpila Ab
Industrial services


Oy Moonway Ab
Transport and forwarding

Stevena Oy
Port and Sea services

Talavuo Oy
Warehouse and storage facilities

transport-logo

Lisää tietoa yhtiöistämme Trans Port -asiakasjulkaisusta